رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و شورای اسلامی شهر قم گفت: یکی از مهارتهای مهم و موردنیاز در مدیریت شبکهسازی و کار گروهی است.
به گزارش پایگاه خبری کیش نگار نیوز به نقل از رکنا از قم، مصطفی ملایی در نخستین نشست مجازی گردشگری فرهنگی که به همت کمیته گردشگری کمیسیون فرهنگی اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران با موضوع اطلاعرسانی و برنامههای فرهنگی، گردشگری اعیاد شعبانیه و ایام نوروز برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از مهارتهای مهم و موردنیاز در مدیریت، شبکهسازی و کار گروهی است، اظهار کرد: شبکهسازی یعنی گرمی اجتماع انسانی، یعنی هنر تعامل سازنده با افرادی که در تحقق اهداف ما مؤثر هستند و اگر در حوزه گردشگری به دنبال موفقیت هستیم باید نخست به دنبال شبکهسازی برویم.
وی با بیان اینکه افراد حقیقی و حقوقی در سطح شهرداریها، استان و کشور هستند که باید بدانیم چه طور این مجموعهها را به هم وصل کنیم ابراز کرد: یکی از الزامات شبکهسازی این بوده که در سطح استان و شهرداری چه مقدار جلسه و در چه سطحی برگزار میکنیم؛ شبکهسازی منافعی است که از دل جمع و کارگروهها، کمیسیونها، همایشها، کنگرهها، هماندیشیها و … در خواهد آمد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه در شبکه موفق اطلاعات بهخوبی منتقل میشوند و در درجه دوم مفاهمه صورت میگیرد، گفت: باید در حوزه گردشگری سند واحد تدوین و به امضا همه فعالان در شهرداریها برسد.
ملایی ادامه داد: در شبکهسازی نیاز به تعریف حامی و هادی و برقراری ارتباط با آنها داریم که این حامی میتواند حقیقی و یا حقوقی باشد و صداوسیما، بسیج و آموزش و پرورش میتوانند بهعنوان حامی و هادی فعالیت ما قرار گیرند. .
وی با تأکید بر اینکه باید به دنبال تعریف هویت و شعار مشترک باشید، گفت: این هویت میبایست به آرم، موضوع همایش و یا محتوا تبدیل شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه باید به دنبال نهادینهسازی در حوزه شبکهسازی باشید، اظهار کرد: این نهادینهسازی با انعقاد قرارداد، تفاهمنامه و برنامههای مشترک در شهر و در سطح کشور و همچنین برگزاری نشستهای مشترک، آرشیو مشترک و … صورت میگیرد.
ملایی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین مصداق شبکهسازی سردار حاج قاسم سلیمانی بود که چندین لشکر و سپاه در منطقه در کنار ایران تشکیل داد و محور مقاومت را ایجاد کرد.